Inspiratiedag

Inspiratiedag Gezond en Actief Leven

Inspiratiedag

Ook dit jaar nodigen de ondertekenaars van het Gezond en Actief Leven Akkoord je uit voor een GALA-inspiratiedag. Onder het motto Gezond en Actief leven: Samen in beweging bieden we je een dag boordevol inzichten en mooie praktijkvoorbeelden, waarin van elkaar kunnen leren centraal staat. Tijdens deze dag is ook aandacht voor de impact van het hoofdlijnenakkoord op de doelen die vanuit het GALA/IZA voor preventie en gezondheid zijn geformuleerd. Deelname is kosteloos.

Wat?
Wat kun je verwachten? De transitie van zorg naar gezond: waar staan we nu? Gezondheid als onderdeel van alle beleidsterreinen én de eerste resultaten van de GALA monitor. Ook is er uitgebreide aandacht voor de verschillende ketenaanpakken binnen het GALA zoals kansrijke start, valpreventie, de sociale basis, een gezonde leefomgeving. Maar ook positieve gezondheid, sport en bewegen komen ruim aan bod. Naast het delen van praktijkvoorbeelden door sprekers, kun je deelnemen aan verdiepende ‘rondetafelgesprekken.’ Ook krijg je de mogelijkheid om met kennisorganisaties te spreken op het kennisplein en is voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma
Alvast een impressie van het programma en de deelsessies? Klik hier

Voor wie?

  • Werknemers van gemeenten in het sociaal domein
  • Werknemers van GGD’en
  • Werknemers van zorgverzekeraars actief op het gebied van gezondheid en preventie
  • Medewerkers van kennisorganisaties die zich inzetten om gezondheid en preventie te stimuleren.

Wanneer? 
Donderdag 12 september

Tijd
Inloop vanaf 09.30 uur
Start plenaire deel om 10.30 uur
Afloop: afsluitende netwerkborrel van  15.45 uur – 16.45 uur

Waar?
In 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Vanaf 9.30 uur ben je van harte uitgenodigd bij Conferentiecentrum 1931 in Den Bosch. Het programma start om 10.30 uur. Aanmelden kan hier.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de Pharos nieuwsbrief! Ontvang elke maand waardevolle e-learnings, onderzoeken en evenementen in jouw vakgebied, direct in je inbox. Abonneer je hier op onze nieuwsbrief en mis niks.

Naar boven